UUSI – Cave 20 Energialuokka A+

Cave 20 BI -viinikaapin hienostunut ja moderni ilme tekee vaikutuksen kaikkiin vieraisiin.Reilunkokoisessa kaapissa on tilaa 22 tavalliselle 0,75 l:m viinipullolle, mikä tekee kaapista luokkansa parhaan. Kahden lampötila-alueen teknisen ratkaisun ansiosta lämpötilan voi asettaa lämpötila-alueelle 6–18 °C. Silloin voit valita juuri oikean lämpötilan niin puna-, valko- kuin roséviinillekin. Lue lisää Cave 20 BI täällä.

Cave 20 BU on pieni ja tyylikäs viinikaappi, joka voidaan integroida keittiön työtason alle. Pienen kokonsa ansiosta se sopii jokaiseen keittiöön. Kuten sisarmallissakin, myös tässä viinikaapissa on hyödynnetty kahden lämpötila-alueen tekniikkaa. Voit siis valita juuri oikean lämpötilan niin punaviinille kuin valkoviinille. Lue lisää Cave 20 BU täällä.

Cave 20 -viinikaapin laatu ja muotoilu on palkittu saksalaisella Plus X Award -palkinnolla.